About Me

My photo
mula2x skali mesti kena perkenalkan nama betul x? ok, nama diberi Umi Juwairiyah binti Mahzan, asal Klang, Selangor. Belajar di Uitm Sri Iskandar. ambil program Office Management.. Umur .... hhuuhu.. tarikh lahir kul 2.02 pagi pada 25 Mei 1993 di Hospital Klang.

h@rGai SayE!!!

Friday, 9 November 2012

KENANGAN MANIS


hai korang.. btemu lagi. dah lame kan xupdate blog ni.. huuhu..bkan pe bz cket skang nie,,huhu  ha tgk gmbar kat atas ni.. sebenarnye gambar ni di ambil kat eco park taman botani.. cantik kan tmpat ni.. actually ktorang pegi berlima,,, sye, yong, kak jah, tiah and tiah's friend, bunga..huhu.. best sgt tmpat ni tw. byk sangat ikan and besar3 belaka.. ikan paling kecil pn besar betis org normal.. dasyat kan? ikan kat sini kuat makan  n dijaga dgn elok.. sbab tu byk sgt.,


ah.. ni still kat eco park ni.,, blakang tu la tasik yang dimaksudkan.. tempat ni sangat cantik, ramai pengunjung n menenangkan.., actually ktorang bru pas exam ipc time ni,, krenye tmpat ni ktorg pegi sbb nak release tension la katekan..huhu... korang pon patut pg sini.. rugi xpegi sbbb tmpat cam ni xde kat selangor tw..haha..nampak tak pokok ranting kat blakang tu yg kelihatan cam ad bunge warna putih.. sebenarnya tu bkan bunga tapi swan yang duk berehat kat situ.. amazing kan.. seumpama swan tu melengkapkan pokok tu kan..


gambar ni plak diambil kat UTP *( Universiti Teknologi Petronas).. cantik kan.. ktorang ngah berehat kat padang yang betul2x berhadapan dengan tasik utp tu.. cantik sangat tmpat ni tw.. time ni mrupakan mgu exam.. kre nak lari dari bace buku la.. sebab tu ktorang merayau..huhu

huhu..sambungan yang tadi.. mentang2la ktorang gne hanset samsung glaxy sii untk amik gambar... tu pasal krjenye amik gambar je.. papepun thanx kat pemilik sii tu ye..-Kak Nora.. thanx sangat.. gambar sangat cantik..


ha.. ni pun penting jugak,, gambar ni diambil sewaktu sye n yong pergi ke rumah kak jah kat johor.. ktorg pergi tmpat ni sebelum masing2 balik selangor n perak.. ni namenye hutan ape ntah namenye.. tapi kat johor la.. tmpat ni pun byk ikan.. tp ikan kap la byk n agak besar jgk.. kat cni ktorg smpat bagi ikan2 n kura2 makan tw.. kecoh gile time tu.. actually ktorang pergi berlima iaitu kak jah as driver, adik kak jah yang time ni lari dari asrama sebab nak ikut ktorang, spupu kak jah kot, namenye suhaila yang esoknye ad final exam, yong yang malam nye tu nak balik batu gajah perak n sye, owner blog ni..


yang sedihnye sewaktu amik gmbar ni ialah tiah xde time ni.. mak dye xkasi g johor n dy mungkin g thailand time ni sbb dah nak sambut hari raya aidiladha.. sdyh sgt tiah xdpt ikut.. tp insya Allah next year ktorang akan melawat Singapore n lg skali melawat Johor n kak jah yang dh hbis blajar kat uitm.. sdyh sgt ble kak jah dh xde coz she is my lovely roomate.. rindu kak jah.. n wish ktorang dapat jmpe lagi.. sampai sini jer.. hujan lebat and kilat memancar2 membuatkan sye takut nk on laptop..huhuu..daaa.. salam semuaa..

No comments:

Post a Comment