About Me

My photo
mula2x skali mesti kena perkenalkan nama betul x? ok, nama diberi Umi Juwairiyah binti Mahzan, asal Klang, Selangor. Belajar di Uitm Sri Iskandar. ambil program Office Management.. Umur .... hhuuhu.. tarikh lahir kul 2.02 pagi pada 25 Mei 1993 di Hospital Klang.

h@rGai SayE!!!

Friday, 24 August 2012

SELAMAT HARI RAYA


selamat hari raya..hari untuk kita bersuka ria..hahaha.. memg untuk bersuka ria pun.. raye tahun ni memg best.. bkan pe meriah sikit,,.huhu.. walaupun sibuk dengan assignment..tp raye tetap raye tau.. huhu.. ni kembar xseiras..nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN  kat korang yg mengenali diri ni.. andai kata terkasar bahasa, tersilap kata, terlanjur bicara, maafkan lah ye.. faham2x la org yg mulut lepas je ni,,huhu.. moga lebaran ni lebih bermakna buat semua yang mengfollow blog ni.. di hari raya ni eloklah kiranya jika kita bermaaf-maafan dan ziarah-menziarahi.. xdapat ziarah rumah, ziarah blog pn jadila ye..huhu.. pape pn.. SELAMAT HARI RAYA.. !!


kalau tadi tu raye pertama..ni gambar raye kedua.. khas diambil oleh fotografer terkenal adik sendiri..huuuhuhu.. gambar ni gamba kat kampung sebenarnya.. bru bersiap nk mula kan hari raya kedua nieyh..haha.. nk tmbah duit raya la kata kan.. mmmmm gambar bajet comel je tuh....  time ni xsabar nk pekene rendang dari rumah sanak saudara..huhu.. rindu plak kat rendang kat kampung.. next year kena makan lebih plk..huhu.. untuk fren2x yg mgenali diri ni, camat ari raya sy ucapkan..pandu elok2x n ingatla insan tersayang.. (iklan)


No comments:

Post a Comment