About Me

My photo
mula2x skali mesti kena perkenalkan nama betul x? ok, nama diberi Umi Juwairiyah binti Mahzan, asal Klang, Selangor. Belajar di Uitm Sri Iskandar. ambil program Office Management.. Umur .... hhuuhu.. tarikh lahir kul 2.02 pagi pada 25 Mei 1993 di Hospital Klang.

h@rGai SayE!!!

Friday, 24 August 2012

SEMANGAT NAK RAYA


owhhhh3xx..blik kampung..owh3xx blik kampung..hati girang.. nie sume muke2x yang nk blik ke rumah masing2x.. bertolak dari uitm lpas berbuka pastu ronda2x area kl.. ape la nak jadi kan.. nie sume raya punya pasal laa.. huhu.. semangat raya nie.. pape pun sebelum pg lbih lanjut meh saye perkenalkan roomate sy and juga roomate classmate sy yong.. yang hujung skali bertudung oren tu namany Azizah,, cam dlm cite p.ramlee gitu.. tp sy pgl kak jah je.. dpan dye sape lagi kalau bukan sya..  yang manis  bertudung kelabu tu nameny fatihah,, n roomate sya yg akhir skali name nye juliana.. panggil je kak jue.. huhu.. ktorg ni balik satu kereta time ni.. kak jah punye kete.. dia asal johor..tp baik hati anta kami2x ni ke klang..huhu.. thanks kak jah.. ok sambung cte pasal raye plak.. masing2x mke penat.. time dgr je lgu rye dlm kete bru smangat..hahaha.. tu la namenye SEMANGAT NAK RAYA!!  korang ad?huhu

No comments:

Post a Comment